"CarambaSyd... whatever you want."

Privat

Hej, hur MÅR du?

Jag har skrivit mycket om företag på hemsidan, då det är främst där jag arbetar. Det är ganska tidseffektivt att arbeta med grupper av människor. Men jag är inte den som är den - om du vill ha indivuell hjälp att komma igång med träning, eller vill ha massage som behandling eller avslappning så går det säkert att ordna.

Jag kan hjälpa dig oavsett om du vill komma i form för att springa ett 5km lopp, ska genomföra klassikern eller om du vill genomföra din första Ironman triathlon (3,8km simning, 18mil cykling, 42km löpning).

Så här går träningscoachingen till:

  • Vi går igenom dina mål och varför dessa är viktiga för dig
  • Sen lägger upp en träningsplan gemensamt som är realistisk för dig och som passar in i din jobb/familj/livssituation.
  • Sista steget är att följa upp planen och dina framsteg regelbundet, stötta dig när träningen går tungt och svara på dina frågor och förstås anpassa planen efterhand.

Detta gör att du får tillfälle att testa dina gränser och minskar risken för skador och andra problem, som tyvärr gör att många inte lyckas nå sina mål. Ledorden är att träningen ska vara rolig och långsiktig.

Massage då?

Vi får komma överens om när/var/hur du önskar massage. Detta kan vara mjuk avkopplande massage, eller specifik massage för att behandla någon spänd muskel, eller ömmande rygg. Du bestämmer!

Hör av dig så får vi se om vi möts, detta kommer bli skoj!