"Share moments, share CarambaSyd."

Hur går det till?

Undrar du hur ett massagebesök går till? Det är inte alls så knepigt!

Ungefär så här:

1. du bokar in dig på ett massagetillfälle (någon hos er har hand om en bokningslista) och så dyker du upp vid massagerummet när det är dags.
Rummet ligger lite avskilt och är utan insyn.

2. Vi pratar om hur du mår, hur kroppen känns och så berättar du vad du vill ha hjälp med. Kanske vill du ha
 - avslappnande massage för ryggen
 - massage som hjälper en stel nacke
 - masserade ansträngda ben eller armar
 - hjälp med en värkande ländrygg
Massagen kan vara avslappnande och mjuk, eller behandlande och djup, du bestämmer!

3. Sen är det dags att ligga ner på massagebänken. Du klär av dig där du vill bli masserad, fast behåller underkläder på. Handdukar används för att hålla dig varm.

4. Därefter börjar jag med massagen. Försiktigt i början för att värma upp och djupare massage efter det. Under tiden kommer jag fråga hur det känns och vill du har hårdare eller mjukare massage så säger du bara till. 

5. För vissa problem kan töjningar eller triggerpunktsbehandlingar vara effektiva, och då kommer jag fråga om du är intresserad av detta.

6. Massagen är slut för denna gång! Jag hoppas du är avslappnad, glad och mjuk i kroppen :-)


Förutom massagen så hjälper jag även till med hälso- och träningsrådgivning. Detta kan gälla allt från träning, målsättningar, sömn eller kost - sånt som påverkar din hälsa. Då diskuterar vi detta, lägger upp en plan för framtida träffar, och kanske hinner med en kortare massage.
Vill du komma igång med t ex träning bums så säg till i förväg, kom ombytt till träningskläder så sticker vi ut och tränar en halvtimme - du bestämmer!

Förresten, det finns tillfällen då massage kanske inte är så bra för dig. Om du inte är fullt frisk och undrar om massage är lämpligt kan du läsa mer här: /mirakel/ingen-massage