"You can't stop CarambaSyd."

Ett smart friskvårdsbidrag!

Jo, nu skriver jag om friskvårdsbidrag igen! Varför? Jo, för att det ofta erbjuds på företag och redan finns idag - så då vill man såklart använda det på ett bra sätt!

En del använder redan friskvårdsbidraget för gymkort eller liknande och tränar flitigt idag. Super, fortsätt med det!

Sen finns det en hel del som antingen köper träningskort, men inte använder det, eller som inte använder friskvårdsbidraget alls pga brist på tid eller motivation.
Detta inlägg är för er :-)

Einstein

Kunskap är makt!

För att kunna ändra dina vanor behövs kunskap, kunskap och kunskap. Om någon säger åt dig att du ska träna och trycker på lite, så kanske du gör det ett tag, men sedan kommer du troligen sluta. Men om du däremot har kunskapen vad som händer i din kropp, hur olika träningsformer kommer påverka dig och vet hur du enklast kommer igång så har du helt andra förutsättningar! Och fakta är bra! Skulle du ändra någon annan vana om du inte visste varför eller var säker på att du hade något att vinna? Knappast!

Så då tycker jag att vi börjar så här:

1. Du gör ett hälsotest. Då får du svart och vitt på ditt nuläge just nu och hur din livsstil påverkar din hälsa. Du får också tips på vilka förändringar som är enklast att börja med, om du är sugen.

2. Du går en hälsokurs. Där lär du dig detaljerna om hur livsstilen påverkar hälsan. Kursen är baserad på forskningsresultat och beprövad erfarenhet och ger dig en bra grund när du ska fatta beslut om hur du vill leva ditt liv

Nu har du en bra grund att fatta egna beslut om din hälsa och har riktiga argument varför du ibland ska skippa löppasset och sova i soffan istället ;-)

Självklart är både hälsotestet och kursen godkända av skatteverket som avdragsgill friskvård, så då borde inte din arbetsgivare ha så mycket invändningar heller!

Pris?
Ordinarie pris för hälsotestet och hälsokurs på halvdag/kväll är 1595 + 1845 inkl moms. Paketpriset för "smart friskvård" är 2995 kr inkl moms!

Tänk och träna på!/ Markus